Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

2e Q TOUR voor 2 tickets voor de GEBOUWENSERVICE DE WISSER TOP 12: 12 & 13 Januari

Afgelopen zondag was het een 2e Q tour met veel verrassingen maar wisten Michael de Schepper en Marcel Rijndorp de twee fel begeerde tickets te bemachtigen voor De Gebouwenservice De Wisser Top 12.
Michael won zijn ticket ongeslagen via het hoofdtoernooi en Marcel wist knap een ticket te bemachtigen door de verliezers kant te winnen, waar hij toch spelers als Patrick Wroniewicz, Appie Eulink en Theo Knoben moest verslaan om een ticket te bemachtigen.
Namens het NPB bestuur proficiat en veel succes op De Gebouwenservice De Wisser TOP 12 van zondag 26 mei in La plaza te Hoensbroek.
LET OP!! VOOR DEELNAME AAN DE GEBOUWENSERVICE DE WISSER TOP 12 MOET MEN LID VAN DE NPB ZIJN EN MINIMAAL 60 % VAN ALLE COMPETITIE OF BEKER WEDSTRIJDEN SPELEN BINNEN DE NPB COMPETITIE`S SEIZOEN 2018/2019.

Tot ziens op de 3e Q tour 26 & 27 Januari Geef je op en doe mee!!! en wie weet win jij de volgende 2 tickets, op de NPB site: www.npb.nl onder de rubriek INSCHRIJVING TOERNOOIEN en selecteer daar het toernooi waar je aan mee wild doen volg de instructie`s mbt voorkeurs dag en tijd enz. of bij Hoofdtoernooien / evenementen en PR: Appie Eulink Sr. Mail: appie.eulink@npb.nl of info@cafedesport.eu Mobiel / WhatsApp: +31651106291. Volg ons ook op Facebook NPB