3e Q TOUR voor 2 tickets voor de GEBOUWENSERVICE DE WISSER TOP 12: 26 & 27 Januari

Afgelopen zondag waren het Appie Eulink Sr. en Patrick Wroniewicz die de 2 tickets wisten te winnen voor de Gebouwenservice De Wisser TOP 12 van 26 mei in La Plaza.
Appie was de winnaar van de hoofdronde die hij ongeslagen wist te winnen en Patrick moest het ook nu weer net als bij Q tour 2 proberen aan de verliezerskant, gelukkig voor hem wist hij deze nu wel te winnen en hij dus ook het fel begeerde ticket wist te bemachtigen voor de GDW TOP 12 van 26 mei.
Helaas voor Nick Willems met een 3e plaats geen ticket, net als voor Ron Colson en de verassing van de dag Henry Lemmens die na een paar mooie overwinningen het onderspit delfde door nipt met 3-2 van Patrick verliezen.
Namens het NPB bestuur proficiat en veel SUCCES op de GDW TOP, zij die nog geen ticket hebben, volgende GDW Q tour voorronden (indien nodig) zaterdag 16 februari en de finale op zondag 17 februari in Cafe De Wetzels.
Geef je op en doe mee!!! op de NPB site: www.npb.nl onder de rubriek INSCHRIJVING TOERNOOIEN en selecteer daar het toernooi waar je aan mee wild doen volg de instructie`s mbt voorkeurs dag en tijd enz. of bij Hoofdtoernooien / evenementen en PR: Appie Eulink Sr. Mail: appie.eulink@npb.nl of info@cafedesport.eu Mobiel / WhatsApp: +31651106291. Volg ons ook op Facebook NPB