Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Patrick Wroniewicz en Eugenie Eulink winnen de 6e NBBR ranking

Patrick Wroniewicz wint ook de 6e en tevens laatste NBBR ranking van dit seizoen in de finale was hij wederom te sterk voor Kosta Variatzidis, Patrick heeft het dus voor elkaar gekregen om al de 6 NBBR ranking toernooien dit seizoen te winnen wat natuurlijk een TOP prestatie is en zeker het vermelden waard is, derde werd Appie Eulink Sr en vierde is geworden Quincy Poelmans, bij de dames was het Eugenie Eulink die de overwinning opeiste.
Beste 2e League speler was dit keer Joop Brugera die het dit seizoen goed heeft gedaan en deze dan ook afsluit met een mooie 26e plaats.
De einstanden zijn nu bekent, de eerste 16 op de eindstand bij de heren zijn automatisch geplaatst voor de MASTERS van zondag 23 Juni aanvang 14.00 uur, waar nummer 1 gaat spelen tegen nummer 16, nummer 2 tegen nummer 15 enz....
Mocht er een of meerder afmeldingen zijn bij de 1e 16 spelers valt de eerst volgende op de eindstand (17 - 18 enz..) in op de spot van de speler die zich afmeld, prijzengeld van deze speler op basis van de eindstand vervalt en het prijzengeld van de MASTERS zelf gaat naar de speler die invalt.
Bij de dames is de eindstand ook bekent en ook zij gaan met 8 dames een aparte dames MASTERS spelen en wel ook op zondag 23 Juni alleen starten zij die dag om 11.00 uur.
Namens het NPB bestuur SUCCES !!