Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Patrick Wroniewicz en Marian Meesen winnen de 4e NBBR ranking

Afgelopen zondag 24 Maart wist Patrick Wroniewicz ook de 4e NBBR ranking op zijn naam te zetten, zij het moeizaam daar hij nu via het verliezers toernooi zijn plek moest terug vechten in de finale, daar hij verloren had van Mark Feekes en hij de wedstrijden daarvoor tegen Arthur Moonen en Ryan Pennings maar nipt met 3-2 wist te winnen.
Mark Feekes won ook voor plaatsing van de verliezend finalist van de 3e editie de tot dan toe zeer sterk spelende Kevin Wesselo en Mark dus moest afwachten wie zijn tegenstander zou worden in de Grande Finale.
Patrick moest dus zien terug te komen via de verliezers kant en naar wederom van Ryan te hebben gewonnen moest hij nu spelen tegen Quincy Poelmans die zijn eerste wedstrijd meteen verloren had van Nick Willems maar nu naar 4 overwinningen op rij tegen toch niet de minste spelers respectievelijk, Theo Knoben, Arthur Moonen, Kosta De Griek en Appie Eulink Sr.
Helaas voor Quincy was Patrick te sterk maar mag hij met een mooie 4e plaats terug kijken op een geslaagd toernooi, Patrick moest nu voor een plaats in de finale spelen tegen zoals ik al zij de tot dan toe sterk spelende Kevin, ook dezer wedstrijd werd door Patrick gewonnen en eindigt Kevin op een mooie maar zoals hij zelf aangaf een teleurstellende 3e plaats.
De Grande Finale Mark tegen Patrick komt Mark voor met 2-1 en had hij een geweldige kans om 3-1 te maken en hij nog een frame verwijderd was van de winst maar helaas miste hij deze kans en liet hij Patrick op 2-2 komen, deze buitenkans had Patrick nodig om daarna met 4-3 de overwinning binnen te halen en hij dus ook de 4e NPB NBBR ranking op zijn naam schrijf.
Bij de dames was het wederom Marian Meesen die net als de 2e NPB NBBR ranking ook de 4e editie op haar naam schreef door in de spannende finale te winnen van Monigue Thans met een mooie los band op zwart in het beslissende frame.
Beste 2e klasser werd Appie Eulink Junior die in de Grande Finale en ook nog in een onderlinge confrontatie te sterk was voor de andere nog overgebleven 2e League speler Joop Brugera.
Namens het NPB bestuur allen PROFICIAT.
schrijf je nu in voor ons volgen de NPB evenement de 6e en dus laatste Q tour van 30 (indien nodig) en 31 maart en wie weet ben jij een van de winnaars van de laatste 2 overgebleven tickets voor De Gebouwenservice De Wisser TOP 12 van 26 mei in La Plaza te Hoensbroek voor wisselbeker, € 2000,00 prijzengeld & diverse trofeën.
inschrijven via de NPB site of bij hoofdtoernooien Appie Sr. via Whats App op 0651106291.
Alle foto`s van deze 4e editie staan op onze facebook pagina!!