Patrick Wroniewicz en Sandra Coumans winnen de 5e NBBR Ranking

Afgelopen weekend wist Patrick Wroniewicz ook de 5e NPB NBBR ranking van dit seizoen op zijn naam te zetten nadat hij in de 4e NBBR ranking nog wat moeite had om deze te winnen was hij nu toch weer onbetwist de beste en won dan ook ongeslagen deze editie, verrassend 2e maar des al niet te min dik verdiend werd Kosta Voriatzidis die ook een zeer strek toernooi had gespeeld maar helaas voor hem was Patrick ook in de finale te sterk, 3e werd Kevin Wesselo.
Ook mogen we hier vermelden dat we ruim voor 21.00 uur klaar waren, we hadden dan wel de aparte dames finale een dag eerder gespeeld daar we helaas maar ivm ruimte gebrek beschikking hadden over 2 pool tafels.
We zijn wel aan het kijken of het toch mogelijk is om ook bij Cafe De Wetzels een 3e pool tafel te plaatsen maar dat is iets voor komende ranking seizoen.
Bij de dames was het Sandra Coumans die ook ongeslagen de finale wist te winnen van Danielle Lazdins, 3e werd hier Monigue Thans.
Namens het NPB bestuur iedereen proficiat en Danielle & Marc bedankt voor de gastvrijheid en tot ziens op de 6e en alweer de laatste NPB NBBR ranking van dit toernooi jaar. Voorronden in de diverse lokalen op 11 en 12 mei en de GRANDE FINALE op 19 mei in Cafe De Sport.
Standen zijn ook toegevoegd zie bijlage!!! (er zijn nog genoeg spelers die een plaats kunnen halen voor de Masters)