Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Rex Frenken en Mark Feekes winnen laatste 2 tickets voor de Gebouwenservice De Wisser TOP 12

Afgelopen zondag stond de 6e en dus laatste GDW Q tour op het programma waar een sterk deelnemers veld ging strijden voor de laatste 2 over gebleven Tickets voor De GDW TOP 12 van 26 mei.
het was Rex Frenken die ongeslagen het 1e ticket wist te bemachtigen en Mark Feekes moest nadat hij dus de finale van de hoofdronde had verloren van Rex proberen om via de verliezers kant ook een ticket te bemachtigen.
Aan de verliezers kant was het Nick Willems die (nadat hij al meteen de 1e wedstrijd verloren had omdat hij te laat was) naar 5 overwinningen op rij moest gaan spelen in de finale van de verliezerskant tegen Mark helaas voor Nick was Mark te sterk en ging deze met het laatste ticket aan de haal en Nick naar de 4e derde plaats wederom geen ticket wist te bemachtigen.
Namens het NPB bestuur PROFICIAT!!

Nu alle 12 spelers bekent zijn worden deze nog uitgenodigd voor de foto shoot in Cafe De Sport op zaterdag 6 April om 19.00 uur waar men dient te verschijnen in
DRESS CODE A zoals men ook wilt gaan deelnemen aan de Gebouwenservice De Wisser TOP 12 van 26 mei in La Plaza te Hoensbroek.
Dit zijn ook de foto`s die gebruikt gaan worden op het GDW TOP 12 affiche en tijdens de TOP 12 zelf.
Mochten er afmeldingen zijn en of TOP 12 spelers om wat voor reden dan ook bedanken en of geweigerd worden voor de GDW TOP 12 is er op zaterdag 20 April aanvang 14.00 uur nog een extra Q tour om de eventueel vrij gekomen plaats c.q plaatsen op te vullen.
Mocht er daarna een speler wegvallen wordt deze plaats opgevuld door een door de bond aangewezen speler denk hierbij aan Nick Willems die met 4 derde plaatsen iedere keer net geen ticket te bemachtigen wist.

Schrijf je nu in voor de 5e NPB NBBR ranking met voorronden in De Rëunie, De Sport, De Wetzels en De Tunnelbar op zaterdag 6 of zondag 7 april om 14.00 en 19.00 uur, FINALE zondag 14 april in Cafe de Wetzels via de website NPB of bij hoofdtoernooien op 0651106291.