Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

WINNAARS NPB Nederlands Kampioenschappen zijn bekend

Afgelopen weekend zijn de NPB Nederlands Kampioenschappen gespeeld, hier zijn de uitslagen:
NK SUPER ALGEMEEN:
Dit was een herhaling van de finale van vorig jaar en wederom was het Patrick Eijpe die de laatste 4 jaar ook in de finale heeft gestaan maar de 1e twee verloor maar nu voor de 2e keer op rij de titel binnen sleept, helaas Ryan Pennings 2x op rij tweede, derde werd hier Nick Willems.

NK PRO:
Hier was het geen herhaling wel was de winnaar wederom een speler van PBC De Sport en wel Wiel Hendriks die in de finale te sterk was voor Wim Nelissen, derde werd hier Michael Bocking.

NK LOW:
Hier was van te voren een huize hoge favoriet maar dat moet je wel waarmaken en dat deed Peter Schellekens dan ook door in de finale te winnen van Michael Redelaar, derde werd hier Cynthia dizy.

NK DAMES:
voor het eerst sinds jaren weer door de NPB georganiseerd en met 18 deelneemsters kunnen we spreken van een succes, waar alle speelsters aan elkaar gewaagd waren was het Eugenie Eulink die de titel greep, 2e Samantha Leenders en 3e Daniëlle Lazdins

Namens het NPB bestuur allemaal proficiat en tot op de NPB 40 jarige jubileum feestavond van 6 Juli waar jullie allen nog eens gehuldigd zullen worden.