Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

3e NBBR Ranking 1-2 & 9 December

Afgelopen zondag 9 December in Cafe De Wetzels heeft Patrick Wroniewicz ook de 3e editie van de NBBR ranking op zijn naam geschreven, hij was in de finale tegen Kevin Wesselo de sterkste ondanks dat Kevin zeker kansen had om te winnen maar helaas voor hem was het Patrick die de finale won.
3e was Appie Eulink Sr. en Patrick Eijpe werd 4e.
De beste 2e League speler werd Peter Schellekens (7e) en ook een dikke pluim voor Frank Holthuijzen die het verliezers toernooi op zijn naam schreef.
De aparte Dames finale wordt daar bij cafe De Wetzels geen plaats is voor een derde tafel gespeeld op zaterdag 15 december aanvang 14.00 uur in de Wetzels.
Ook wil ik even vermelden dat met de aanpassingen wij om 14.00 gestart zijn met de grande finale en dat wij inclusief prijsuitreiking klaar waren om 21.30 uur.
Iedereen namens het NPB bestuur proficiat en de dames SUCCES !!
zie in de bijlage voor de actuele stand.
Tot het volgende NPB evenement en wel 15 & 16 December het NK Senioren, ben jij ouder dan 42 jaar schrijf je dan in en doe mee!!!
Iedereen mag meedoen, mits men lid is van de NPB of beschikt over een toernooilidmaatschapkaart. schrijf je in op de NPB site: www.npb.nl onder de rubriek INSCHRIJVING TOERNOOIEN en selecteer daar het toernooi waar je aan mee wild doen of schrijf je in bij Hoofdtoernooien / evenementen en PR: Appie Eulink Sr. Mail: appie.eulink@npb.nl of info@cafedesport.eu Heb je vragen en of opmerkingen kunnen jullie mij altijd bellen of via WhatsApp bereiken via: +31651106291. Volg ons ook op NPB Facebook.