Vanaf DONDERDAG STOP evenementen

Beste verenigingen,


Velen van jullie zullen ongetwijfeld de persconferentie van de Minister-President gezien hebben. Het kabinet heeft in de strijd tegen het Corona-virus stevige maatregelen aangekondigd. Ondanks het feit dat veel horeca-gelegenheden zich houden aan de strenge corona voorschriften heeft het kabinet besloten dat met ingang van 14 oktober om 22.00 uur alle cafés en restaurants worden gesloten.

Dat betekent dat het Bondsbestuur besloten heeft om met ingang van donderdag 15 oktober de officiële evenementen (wedstrijden en toernooien)  tot nader order stil te leggen.

Het kabinet heeft aangegeven dat de maatregelen gelden voor een duur van 4 weken met na 2 weken een evaluatie. Het Bondsbestuur zal de ontwikkelingen goed volgen. Als er door het kabinet ruimte wordt geboden om op een veilige en verantwoorde wijze de NPB evenementen  (wedstrijden en/of toernooien) weer op te starten zal het Bondsbestuur  hierover communiceren.

Het Bondsbestuur betreurt het dat deze drastische maatregelen genomen moet worden. Het beleid van het kabinet geeft ons echter geen ruimte om te komen tot een andere afweging.. Graag hadden wij, op een veilige en verantwoorde manier, onze evenementen afgewerkt. Door veel speellocaties is ook hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Dat heeft helaas niet mogen baten.


Namens het Bondsbestuur,

Han Hertmann, voorzitter

UITSLAG 2e NBBR RANKING 2020/2021
Speeldag wijzigigng PBC Gorissen B (PL.B)

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief