Skip to main content

DEBORAH EIJPE WINT DE DAMES MASTERS 2019/2020

APARTE DAMES MASTERS 2019/2020

Afgelopen zaterdag 1 augustus stond de DAMES MASTERS op het programma in Cafe De Sport met bekers voor de 1e drie en € 500,00 prijzengeld, de strijd ging tussen de 12 dames die het  hoogst geëindigd waren op de NPB NBBR Ranking, 1 van de dames was zelfs zo hoog geëindigd (10e) dat ze een dag later ook met de HEREN MASTERS mocht mee doen en dus al prijzengeld verdient had, Angeligue Maschino proficiat met deze puike prestatie, maar helaas verliep de DAMES MASTERS anders dan zij gehoopt had daar zij haar 1e partij al direct verloor van Sandra Coumans die ook van Priscilla Thans won maar in de finale van de winnaarskant verloor van Deborah Eijpe die de finale had gehaald door te winnen van Eugenie Eulink en haar grote rivaal dit seizoen Darinka Schillings, door haar overwinning op Sandra was ze al verzekerd van minimaal een 2e plaats, 1 beker en minimaal € 150,00 prijzengeld.

De verliezerskant, daar was het onderin het schema Darinka die Angeligue uit het toernooi kegelde nadat deze wel gewonnen had van Anita Eulink en Magda Loupius, bovenin het schema was het Priscilla die won van Jesse Goritzen en Eugenie ook wist ze te winnen van Darinka die hierdoor als 4e eindigde, weliswaar € 50,00 rijker maar toch iets teleurgesteld daar 2 van haar grootste fans aanwezig waren en zij toch op meer had gehoopt, Priscilla moest nu spelen tegen Sandra en ook deze partij wist ze met 3-1 te winnen zodat de finalisten bekend waren en Sandra Coumans als 3e eindigde en er een mooie beker en € 100,00 aan over hield.

Finale; Deborah tegen Priscilla (de Titel verdedigster) Deborah begon aan de finale Best off 7 net als bij de heren met een 1-0 voorsprong daar zij ongeslagen de finale had bereikt maar deze voorsprong niet nodig had daar zij ook in de finale veel te sterk was en deze dan ook vrij eenvoudig met 4-0 won, Priscilla werd dus 2e won een mooie beker en € 150,00 prijzengeld, de nieuwe DAMES MASTER werd DEBORAH EIJPE die de wisselbeker overnam van Priscilla een mooie beker kreeg voor haar dik verdiende 1e plaats en € 200,00 prijzengeld.

Al me al een zeer geslaagde dag, hopende dat er komend ranking seizoen weer zoveel dames meedoen zodat we zelfs kunnen gaan denken aan een andere en wie weet wel grotere opzet, alle dames PROFICIAT en tot volgend ziens op het komende toernooi seizoen !!!