Skip to main content

EN DAT IS ZEVEN !!!!!!!


Toernooi nieuws titel

Roy Gerards wint ook de afsluitende MASTERS seizoen 2022/2023 Leonie Rulkens wint bij de Dames en de opgeroepen reserve speler Steven Schoones pakt verrassend de winst bij de 1e & 2e League NPB.

Afgelopen weekend stonden de afsluitende Masters op het programma ondanks de hitte was het goed te doen daar de locatie waar deze Masters gehouden werden, café De Sport te Heerlen over een goede airco beschikt en de spelers weinig problemen ondervonden van de hitte.

Op zaterdag waren we gestart om 12.00 uur met de Dames die net als De Heren en de 1e & 2e League een eigen afsluitende Masters hadden met bekers en prijzengeld, ook de frames waren net als bij de heren bo 5 en hoger en was het Leonie Rulkens die de overwinning binnen sleepte door te winnen in de finale van Ilona During, derde werd hier ( alweer) Darinka Schillings en vierde Melissa Thans.

Het aparte Masters toernooi voor de 1e & 2e League spelers werd verrassend maar dik verdiend door Steven Schoones die al eerder in het toernooi de grote favoriet Dion Lootes uit het toernooi had geknikkerd en in de finale was hij ook de baas over de nummer 1 van de eindstand Mika Schellekens waardoor deze tweede werd en Rob van Rossum derde vierde werd hier Patricia Kipp.

Op zondag stonden de Masters algemeen op het programma tussen de 24 hoogst geklasseerde spelers en speelsters na 6 NBBR RANKING'S Hier was het Roy Gerards die wederom liet zien dat hij dit jaar de beste is en ook dit keer weer de finale wist te winnen van Patrick Wroniewicz die hierdoor toch weer knap tweede werd, derde werd hier Patrick Eijpe en vierde Mitch Michiels.

Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagd weekend en nu op naar de volgende NPB evenementen de MVP's finales 23-24-25 juni NPB SUPER CUP 7 juli en als laatste Bal der kampioenen 08 & 09 Juli locatie café De Sport verdere info betreffende deze evenementen volgt spoedig.

Maar ik wil nogmaals een oproep plaatsen voor vrijwilligers die een handje kunnen helpen om alles in orde te maken voor het NPB SUPER WEEKEND van vrijdag 30 juni beker finales, zaterdag 1 NK individueel NIEUWE STIJL en zondag 2 juli de NPB TOP 12 ???

We kunnen vanaf dinsdag 27 juni terecht bij 't Patronaat om op te bouwen denk hier aan plaatsen van de 12 pooltafels, ophangen van de lampen, kortom van alles te doen en wij kunnen dit niet alleen.

Heb jij zin en tijd om vanaf de 27 te helpen overdag of in de avond uren, 1 uurtje of zelfs meerdere uren of dagen neem dan contact op met mij via WhatsApp op 0651106291

Verder iedereen PROFICIAT en WANTED HULP !!!???

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Bekerloting halve finales live vanaf 19:00 uur maa...
Bal der Kampioenen

Related Posts