NPB NK VETERANEN


LAATSTE NK VETERANEN voor alle spelers en speelsters die minimaal 42 jaar jong zijn !!!

As zondag aanvang 13.00 uur in Cafe de Tunnelbar staat het laatste NPB evenement van dit jaar op het programma en wel het NK VETERANEN waar iedere speler of speelster die minimaal 42 aar oud is GRATIS aan mee kan doen, dus heb jij die leeftijd al bereikt en heb je as zondag niks te doen schrijf je dan in voor as vrijdag 13 december 15.00 uur via Whatts App op 0651106291 of via het inschrijfformulier op de NPB site.

Dit is de laatste keer dat dit evenement gehouden wordt en onder deze condities, daar er veel negatieve reacties bij ons zijn binnen gekomen ivm de wel heel erg lage leeftijd die hij of zij moet hebben om hier aan mee te mogen doen wordt dit evenement volgend jaar gehouden onder de naam NPB NK SENIOREN en moest men minimaal 50 jaar jong zijn om hier aan mee te kunnen doen, er wordt dan gestreden om de titels beste Abraham & Sarah, verder info volgt nog.

Mocht de winnaar van deze editie die leeftijd van minimaal 50 niet bereikt hebben mag hij toch indien hij als titel verdediger dat wenst eenmalig aan de nieuwe opzet meedoen.

As vrijdag na 15.00 uur is de loting en geven wij daarna de ingeschreven spelers of speelsters hun tijd door hoe laat hij of zij as zondag aanwezig moet zijn.

NK veteranen max 24 deelnemers op 3 pool tafels, bij meer dan 24 deelnemers word 1 voorronden gespeeld en werken we met een plaatsingslijst, maar wat, waar en hoe wordt bepaald als alle inschrijvingen binnen zijn.

Namens bestuur NPB SUCCES !PATRICK EIJPE & TRUDIE COLSON winnen NK VETERANEN
UITSLAGEN 3e NPB NBBR RANKING

Related Posts

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief