Skip to main content

NPB SUPER WEEKEND 30 juni 1 & 2 juli !!

Vrijdag 30 juni bekerfinales alle leagues
Zaterdag 1 juli NK individueel (NIEUWE OPZET) 
Zondag 2 juli NPB TOP 12

Geachte NPB leden seizoen 2022-2023 nadert zijn einde en we zijn nu de laatste NPB evenementen van dit seizoen af aan het werken waaronder ook het NPB SUPER WEEKEND met op vrijdag de vertrouwde bekerfinales en op zondag de NPB TOP 12 echter NIEUW is hier het NK INDIVIDUEEL niet echt nieuw maar een andere opzet daar de laatste jaren de opkomst voor deze NK`s steeds minder werd hebben wij een luisterend oor gelegd bij de leden en die wilden terug naar hoe het vroeger was en wel allemaal in een pot en wel voor het NK SUPER ALGEMEEN (ALLE LEAGUE`S NPB) open loting 11.00 uur (iedereen aanwezig)en dan terug vallen bij een eventueel verlies naar zijn of haar eigen klasse, dus als een promotie league speler bij het NK SUPER ALGEHEEL zijn wedstrijd verliest valt hij of zij terug naar het NK PRO, datzelfde geld voor een 1e & 2e league speler of speelster zij vallen naar verlies terug naar het NK LOW en dames die verliezen kunnen ook nog terug vallen naar het NK DAMES.

LET OP !! 

SPELERS UIT DE NPB SUPER LEAGUE KUNNEN NIET TERUG VALLEN EN ZIJN DUS UITGESCHAKELD !!

ALLE NK`S ZIJN ENKEL KO DUS BIJ VELIES IN JE EIGEN LEAGUE BEN JE KLAAR MUV DE DAMES DIE VALLEN NOG TERUG NAAR HET NK DAMES !!

Verder is deelname aan deze NK`S GRATIS wordt er gespeeld op minimaal 10 maar maximaal 12 pooltafels wordt het helemaal uitgespeeld op 1 dag en zijn er dus GEEN VOORRONDEN.

Voor ons is dit een sprong in het diepe zeker qua organisatie maar ook het vervoeren van zoveel pooltafels en het opbouwen van de arena zal zeker met het kosten plaatje zwaar wegen bij de beslissing om dit in onze ogen geweldige NIEUWE opzet volgend jaar te herhalen maar ik weet zeker als daar genoeg deelnemers tegen overstaan wij dit kunnen blijven organiseren in de toekomst.

DAAROM EEN OPROEP AAN ALLE NPB LEDEN SCHRIJF JE MASSAAL IN VIA DE NPB SITE OF VIA  WHATS APP OP 0651106291 ook kunt u op dit nummer terecht voor vragen en of opmerkingen.

Als laatste, we kunnen nog altijd vrijwilligers gebruiken die willen mee werken aan dit geweldige weekend, we starten vanaf dinsdag 27 juni met het vervoeren van de tafels woensdag 28 juni beginnen we met de opbouw van de arena en hopen dan vrijdag 30 juni optijd klaar te zijn, ook na dat weekend kunnen we nog hulp gebruiken daar we dan moeten afbreken enz... dus heb jij tijd om te helpen in de middag na 12.00 uur of in de avond uren neem dan ook contact via Whats-App op 0651106291


Met vriendelijke groetjes,

Team NPB PBC Mio A wint beslissende wedstrijd.
FINALES MVP: Most Valuable Player

Related Posts