Skip to main content

PATRICK EIJPE WINT NK SENIOREN

MATTIE HERMANS ONTTROOND !!!

Het NK SENIOREN SENIOREN, spelers of speelsters van minimaal 50 jaar jong die gespeeld is geworden op zondag 11 December in Cafe De Kroeg Heerlen was het Patrick Eijpe die in een rechtstreeks duel met de titel verdediger Mattie Hermans de overwinning opeiste, dik verdiend derde werd Jan Hermans, beste SARAH werd Marjo Mooren en beste speler boven 70 was good old John Heijnen.

Met 28 deelnemers kunnen we spreken van een redelijke opkomst maar gezien het grote aantal leden boven de 50 jaar jong binnen de NPB toch nog enigsinds tegenvallend, zeker en dat is ook een punt, de groep spelers die net 50 jaar jong zijn spelen bijna nog allemaal in de NPB SUPER of PROMOTIE LEAGUE en is het voor de echte veteranen moeilijk om te winnen, maar zoals jullie weten ben ik een voorstander om de leeftijd te verhogen maar op de laatste ALV is besloten om de leeftijd op 50 jaar jong te stellen daarom wil ik dan ook juist voor deze groep een categorie maken 60 en eventueel 70 plus maar dan moeten daar wel minimaal 8 of liefst meer deelnemers voor zijn.

Maar goed al met al kunnen we toch terug kijken op een geslaagde editie, iedereen proficiat en cafe de Kroeg bedankt voor de goede zorg.

Nu kunnen we gaan genieten van de feestdagen en dan zien we elkaar hopelijk weer in 2023 en wel staan dan als eerste op de agende;

- Het NPB NK MIX KOPPEL op zondag 15 januari in cafe De Sjtee Uul.

- De 2e NPB Q-TOUR op zondag 29 januari in Cafe De Sjloes.

- Het NPB NK KOPPEL op zondag 12 Februari in Cafe De Sport.

Geef je op via de NPB site of bij een van de 6 NPB toernooi locaties of via WhattApp op 0651106291

LET OP !!! geef je tijdig op daar vanaf inschrijving nummer 17 de kans bestaat dat je voorronden moet spelen op de zaterdag middag ervoor, zie verdere info op de flyers.

Namens de NPB iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2023 gewenst

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Wijziging :PBC `t Eikske voorlopig naar ander loca...
BEN JIJ 50 JAAR JONG ???

Related Posts