Skip to main content

PATRICK WRONIEWICZ & DEBORA EIJPE WINNEN DE 5E NPB NBBR RANKING

UITSLAG 5E NPB NBBR RANKING, Cafe De Toeëre

Afgelopen zondag stond de 5e NBBR ranking finaledag op het programma, en wel om 11.00 uur zijn we gestart met het verliezerstoernooi waar Frank Holthuizen de overwinning opeiste en zo later die middag mocht meedoen aan de GRANDE FINALE , dus een mooie beker had hij al als herinnering aan deze mooie prestatie, nu nog kijken hoe het als 1e league speler is om met de grote mee te spelen, hoewel grote er waren al meerdere 2e league spelers die zich rechtstreeks hadden geplaatst voor het hoofdtoernooi waaronder ook Jesse Goritzen, waardoor dit op een totaal komt van 5 spelers of speelsters die aan de GRANDE FINALE mochten meedoen en dit is natuurlijk fijn om te zien dat ook deze spelers hier aan mee mogen en kunnen doen, 2e werd hier Eugenie Eulink die in de voorronde wel van Frank wist te winnen maar in de finale niet.

Het aparte dames toernooi was wederom een prooi voor Debora Eijpe, 2e werd hier Priscilla Thans en 3e Darinka Schillings, Debora verloor in de finale aan de winnaarskant van Priscilla maar wist zich via de verliezerskant toch terug te knokken om in de finale haar sportieve revanche te halen door nu wel van Priscilla te winnen en zo wederom een mooie beker in de wacht wist te slepen, maar ik denk dat de dames de bonus punten toch belangrijker vinden nu, daar de dames dicht bij elkaar staan en de extra bonus punten die te verdienen zijn gaan uitmaken welke dame waar eindigt om zo het speelschema te vormen voor de aparte dames masters op ZATERDAG 1 AUGUSTUS aanvang 13.00 uur voor bekers en € 500,00 oor de NPB gegarandeerd prijzengeld in Cafe De Sport te Heerlen.

GRANDE FINALE, daar waren dit keer geen extra verrassingen boven in het schema was het de als nummer 1 geplaatste Patrick Wroniewicz die zijn partijen won, wel een paar keer nipt met 3-2 maar goed hij won ze toch en bereikt dan ook de finale aan de winnaarskant, onderin was de als nummer 2 geplaatste Theo Wanders die het zelfde deed en zo kregen we dus de finale Patrick tegen Theo deze werd door Patrick gewonnen waardoor beide in de wachtkamer moesten om te kijken wie via de verliezers kant hun tegenstanders zouden worden, aan de verliezerskant waren de 5 spelers uit de 1e en of 2e league snel klaar, allen verloren zij hun wedstrijd nipt maar er had zeker meer ingezeten, de andere 2 geplaatste spelers Michael de Schepper en Appie Sr verloren hun partijen van Marcus Burscheid en van Kosta Voriatzidis deze laatste won ook van Michel Thans die weer blij was dat hij een goed toernooi had gespeeld, Kosta op zijn beurt verloor van Marcus waardoor deze het op moest gaan nemen tegen Theo, helaas voor hem wist Theo deze partij te winnen, de finale was een herhaling van de finale van de 4e NBBR ranking en wel Patrick tegen Theo, liet Patrick toen Theo geen schijn van kans nu kreeg Theo meerdere kansen maar wist hier geen voordeel uit te halen waardoor Patrick wederom de overwinning opeiste, als laatste Ingrid bedankt voor alles, goed geregeld een dikke pluim voor jezelf.

Standen en bonuspunten bij de dames zijn bijgewerkt !!! mocht jij je nog niet geplaatst hebben voor de HEREN Masters of de aparte DAMES masters schrijf je dan in voor de 6e en laatste NPB NBBR ranking seizoen 2019 / 2020 dit geld natuurlijk ook voor de laatste GDW Q toer die komende zondag 19 juli op het programma staat waar de laatste 2 tickets te verdienen zijn voor de Gebouwenservice De Wisser TOP 12 van zondag 9 augustus waar bij hoge uitzondering dit jaar geen dresscode A is maar dresscode B. inschrijven voor de laatste GDW Q toer via deze link:  https://npb.nl/toernooien/q-tour of via WhatsApp op 0651106291

Namens NPB bestuur iedereen proficiat en tot ziens op de laatste NBBR ranking van dit seizoen en wel voorronden op vrijdag 24 juli en zaterdag 25 juli en de GRANDE FINALE zondag 26 juli in cafe De Sjloes, schrijf je in bij een van de NPB lokalen via deze link: https://npb.nl/toernooien/nbbr of via WhatsApp op 0651106291

LET OP !!!! INSCHRIJVING MOGELIJK TOT VRIJDAG 24 JULI 14.00 UUR.

LET OP !!! ZATERDAG AVOND IS IN DE SPORT GEEN VOORRONDE, WEL OP VRIJDAGAVOND 20.00 UUR EN ZATERDAG MIDDAG OM 14.00 UUR