Skip to main content

UITSLAG 1e NPB NBBR RANKING 2023-2024

ONDANKS LATE BERICHTGEVING TOCH GOEDE OPKOMST !!!

Afgelopen weekend stonden de eerste finales op het programma en wel op zaterdag het aparte toernooi voor 1e & 2e League spelers of speelsters, waar we om 12.00 uur zijn gestart met de open loting onder de dan aanwezige deelnemers, ook zij die geen voorronden wilden spelen om zich te plaatsen voor de Grande Finale van zondag konden na betaling van € 15,00 direct meedoen aan dit toernooi mits ook zij om 12.00 uur aanwezig waren.

Met een vol schema van 16 deelnemers zijn we  gestart en ik moet zeggen de verrassing van die dag was toch wel Tim Stijns die knap wist te winnen van onder andere Remco Mast en Dion Lootes maar helaas twee keer verloor van Pedro Lopes, maar toch een knappe 2e plaats voor Tim, derde werd hier Dion Lootes en ongeslagen kampioen werd Pedro Lopes.

Het aparte Dames toernooi op zondag werd gewonnen door Ingrid Sanders, ook zij bleef ongeslagen en was twee keer te sterk voor Leonie Rulkes die wel knap tweede werd, als derde eindigde Jessica Eulink en Melissa Thans werd vierde.

De Grande Finale werd ongeslagen gewonnen door Roy Gerards die in de finale te sterk was voor Michael de Schepper, derde werd hier Appie Eulink Sr. en vierde Markus Burtscheid, dit zijn dan ook de vier geplaatste spelers voor de 2e NBBR Ranking die voor de komende twee weken op het programa staan en wel de voorronden op zaterdag 30 september & zondag 1 oktober in de 6 NPB toernooi lokalen en de finales worden gespeeld op zaterdag 7 oktober aanvang 12.00 uur (OPEN LOTING onder de aanwezige spelers) het APARTE TOERNOOI voor 1e & 2e League spelers en op zondag 8 oktober aanvang 12.00 uur de Grande Finale en om 18.00 uur de aparte Dames finale, beide finale dagen worden gespeeld in cafe De Sjloes op minimaal drie pooltafels dit is ook de reden dat we afgelopen week de Grande Finale hebben verplaatst (voor 1 keer geruilt) daar er geen derde pooltafel aanwezig was.

Terug kijkend op het afgelopen weekend kunnen we al met al toch tevreden zijn, zeker met de aangepaste richtlijnen c.q reglementen zoals open loting onder de aanwezige spelers om 12.00 uur voor het aparte 1e & 2e League toernooi waar ook spelers aan mee mogen doen die geen voorronden willen of kunnen spelen, max 24 deelnemers op de Grande Finale waar afmeldingen op de dag zelf niet meer worden opgevult, laatste vier best off 7 (hoofdschema) en aan de verliezerskant 4 ronden best off 3 en de laatste vier speelronden best off 5 en dan mooi om 21.00 uur klaar !!! het Aparte Dames toernooi alles best off 3 en de finale best off 5 en ook hier open loting !!

Schrijf je in voor de 2e NBBR RANKING bij een van de 6 NPB toernooi lokalen of bij Hoofdtoernooien via WhatsApp op 0651106291

ALS LAATSTE ALLEMAAL PROFICIAT EN TOT VOLGENDE WEEK!!!Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Agenda 2023-2024
Overlijden Peter Zimberlin (PBC Apollo)

Related Posts