Skip to main content

UITSLAG 2e NPB Q TOUR BEKEND !!!


Davy & Patrick pakken ticket voor de NPB TOP 12

Afgelopen zondag stond in café De Sjloes de 2e Q Tour op het programma waar voor 2 spelers een ticket te verdienen was om deel te nemen aan de NPB TOP 12

Ik zelf was helaas verhinderd maar Michael de Schepper wilde in mijn plaats de toernooi leiding wel op zich nemen.
We waren met 13 spelers daarom was alles race naar de 3 en de kwalificatie rondes race naar de 4.
De sterk spelende Davy Hendriks wist met sterk spel en een mooie overwinning op Patrick Wroniwicz de finale te bereiken.
waar hij het op moest nemen tegen de ook al sterk spelende Henk Eikenboom maar helaas voor Henk was Davy goed op dreef en pakte hij het eerste ticket.
In de verliezersronde was het nu extra spannend terwijl Dion die 2de klasse speelt Patrick wroniewicz bijna verraste hij kwam 2-1 voor hij miste de kans om het af te maken waardoor Patrick door het oog van de naald kroop.
Michael de schepper die verloor in de 1ste wedstrijd van de hoofd ronde van Theo knoben kwamen mekaar nog eens tegen aan de verliezers kant maar helaas de batterij bij theo was leeg en zo ging de finale verliezersronde tussen Patrick en Michael, hier trok Patrick aan het langste eind en won deze tactische partij met 3-2.
Henk Eijkenboom die eerder de finale aan de winnaars kant had verloren van Davy moest nu dus winnen van Patrick om alsnog een ticket te bemachtigen.
Helaas voor Henk had Patrick zijn vorm gevonden en won deze met 4-1.

Gefeliciteerd Davy Hendriks en Patrick Wroniwicz met de tickets voor de NPB TOP 12 die gespeeld wordt op zondag 2 juni.
Voor diegene die nog geen ticket bemachtigd hebben niet getreurd er komen nog 4 Q toeren en wel nummer 3 is op zondag 26 februari in café De Toeere.

Maar eerst staat het NK koppel op het programma die gespeeld wordt op 12 februari in Café De Sport, opgave kan bij een van de 6 toernooi locaties, de NPB site of via WhattApp op 0651106291

Bedankt Michael en kelly van café De Sjloes voor de goede zorg en het heerlijke eten !!


Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Mededeling Bestuurstaken, Tuchtcie. en Toernooien
Wijziging speeldag PBC Edelweiss A (2B)

Related Posts