Skip to main content

UITSLAG 4e NPB Q TOUR


Afgelopen zondag 12-03-2023 stond in cafe De Sjtee uul de 4e NPB Q TOUR op het programma waar wederom 2 tickets te verdienen waren voor de NPB TOP 12 en met 30 deelnemers kunnen we ook hier dik tevreden mee zijn.

Aan de winnaarskant was het de grote favoriet Ivo Aarts die als eerste ongeslagen een ticket wist te bemachtigen, aan de verliezers kant zaten verder ook nog diverse goede spelers die zeker nog in aanmerking kwamen voor het winnen van het 2e ticket en nadat Markus Burtscheid maar nipt de finale had verloren met 4-3 van Ivo moest hij het opnemen tegen de winnaar van de verliezers kant, dat werd Danny Dijkstra die nadat hij de 2e wedstrijd verloor aan de winnaarskant maar liefst 6 keer op rij wist te winnen aan de verliezerskant en hij nu dus mocht aantreden tegen Markus, ook hier wist hij de overwinning naar zich toe te trekken zodat de winnaar van het 2e ticket ook bekend was.

Proficiat voor de 2 winnaars en een dikke pluim voor alle andere spelers die ook mee gedaan hebben!!

Nu kan er weer ingeschreven worden voor de 5e Q TOUR die gespeeld gaat worden in cafe Oud Spaanst te Geleen en wel op zondag 19 Maart aanvang 12.00 uur, opgave bij 1 van de 6 Toernooi locatie`s of via WhatsApp op 0651106291 inschrijven is mogelijk tot vrijdag 17 maart 15.00 uur .

Dan nu even een reminder: als jij je ingeschreven hebt voor welk NPB toernooi dan ook en jij hebt op de dag van de loting (vrijdag) na 20.00 uur nog geen tijd hebt doorgekregen wanneer jij moet spelen is er wat fout gegaan en als je dan even contact opneemt met Appie Sr. (Hoofdtoernooien) via WhatsApp op 0651106291 komt het zeker goed.

Als laatste en ook dit is een reminder, zijn er al diverse inschrijvingen binnen gekomen voor evenementen van VOLGEND JAAR echter daar de agenda, opzet enz.van die evenementen nog niet klaar zijn kunnen wij deze dan ook nog niet accepteren.

Fijne week allemaal en wie weet tot komende zondag 19 maart op de 5e Q TOUR in cafe Oud Spaans te Geleen

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB UITSLAG 5e Q TOER
Terugtrekking competitie PBC de Slek A (1.D)

Related Posts