Skip to main content

UITSLAGEN NK SENIOREN 2023/2024

APPIE SR. EULINK OPVOLGER PATRICK EIJPE !!

UITSLAGEN NK SENIOREN 50 JAAR JONG, categorie 60/70 jaar jong en SARAH

EINDELIJK !!! naar diverse keren het net niet gehaald te hebben wist Appie Sr. Eulink ongeslagen het NK SENIOREN te winnen nadat hij eerst Michael Bocking terug wees moest hij en bock wachten op de winnaar van de verliezers kant en daar deze nog sterk bezet was met de titel verdediger Patrick Eijpe, de nummer twee van vorig jaar Mattie Hermans maar ook Leon Pellegrom, Michel Thans, Wim Nellissen en ook Peter vd Weerden was dit een zware dobber, echter waren het op het laatst Kosta en Patrick die moesten gaan uitmaken wie tegen Bock moest aantreden, waar eerder in het toernooi Kosta verloren had van Patrick wist hij nu wel te winnen en mocht hij het opnemen tegen Bock, helaas voor Bock won Kosta zijn zevende wedstrijd op rij aan de verliezers kant.

De finalisten waren bekend Appie Sr. tegen Kosta, in de finale was Appie de betere speler waar Kosta toch kansen had maar deze niet benutte was het Appie Sr. die de 4-1 binnen haalde met een mooie game in on.1e Appie Sr. 2e Kosta, 3e een zichbaar ontroerde Bock 4e Patrick E

Bij de aparte categorie 60/70 jaar jong waar natuurlijk ook de titel verdediger van vorig seizoen John Heijnen (74) aan mee deed was het gezellig, helaas maar 9 deelnemers maar dat was genoeg daar het door zou gaan als er minimaal 8 deelnemers waren hopende dat er bij de volgende editie iets meer animo is onder deze categorie.

Hier was het Wiel Hendriks die won in de finale aan de winnaarskant van Peter Schellekens en dus ook ongeslagen de finale haalde , Peter moest in de wachtkamer en aan de verliezers kant moest gestreden worden wie het op moest gaan nemen tegen Peter.Hier was het Martin Zibret die zich terug wist te knokken naar overwinningen op John Heijnen, Jan Mochel mocht hij de laatste gaan spelen tegen Rob v Rossum die eerder gewonnen had van matt Jungblut, Jack Krijntjes en Harrie Widdershoven, jammer voor Rob wist hij niet van Martin te winnen en moest Martin tegen Peter, ook deze wedstrijd werd gewonnen door Martin en zo werd de finale Wiel Hendriks tegen Martin Zibret, het wachten had Wiel geen goed gedaan en Martin won dan ook deze finale.

1e Martin Zibret, 2e Wiel Hendriks, 3e Peter Schellekens, 4e Rob van Rossum.

De aparte finale bij de Dames SARAH (minimaal 50 jaar jong) tussen Monigue Gerards en Eugenie Eulink werd met 3-1 gewonnen door monigue.

Namens de NPB iedereen proficiat !!

Even nog een mededeling; DEELNAME AAN ALLE NK`S IS GRATISINGRID & ROY PROLONGEREN HUN TITEL !!!
UITSLAG 3e NBBR RANKING

Related Posts