Skip to main content

WE GAAN WEER BEGINNEN !!!


KOMEND WEEKEND START DE 1e NBBR RANKING SEIZOEN 2023-2024

Komend weekend 16 & 17 september starten we weer met de toernooien en afsluitende evenementen van de NPB seizoen 2023-2024 en kunnen zij die dat willen weer meedoen met de 1e NBBR ranking van dit seizoen de Grande Finale is op zondag 24 September in Cafe Kroegje Heerlen aanvang 12.00 uur, waar ook om 18.00 uur de aparte Dames finale wordt gespeelt.

Op zaterdag is ook in cafe Kroegje Heerlen aanvang 12.00 uur wederom het GRATIS aparte toernooi voor de spelers of speelsters uit de 1e & 2e League voor bekers voor de eerste drie en punten voor de aparte ranglijst, nieuw is hier dat zij die geen voorronden kunnen of willen spelen toch mee kunnen doen, echter is deelname dan niet gratis maar zijn de kosten € 15,00 die voor aanvang van het toernooi betaald moeten worden aan de wedstrijdleiding.

Het ranking en toernooien reglement is ook weer helemaal upgedate en zal spoedig worden geplaatst op de NPB site en daar kun je zien dat we alles weer netjes hebben bijgeslepen waar dat nodig was en ook zijn bepaalde zaken duidelijker omschreven zodat misverstanden of het verkeerd interpreteren van de regels nagenoeg uitgesloten is.

Door prive omstandigheden en een beetje mis communicatie links en rechts zijn we dit jaar later dan jullie gewend zijn van ons met de agenda enz. maar wij hopen dat jullie hier begrip voor op kunnen brengen, onze dank hiervoor.

Dan nu het komende weekend de voorronden wederom in de zelfde lokalen/tijden als afgelopen seizoen, je kan je opgeven via de NPB site of via Whats App op 0651106291 tot as vrijdag 15 september 15.00 uur, zodat wij kunnen kijken wie waar speelt en met hoeveel spelers zodat we de spots kunnen verdelen waarna de loting gedaan wordt.

Jullie ontvangen geen meldtijden daar je normaliter speelt in het lokaal waar je ingeschreven hebt op voorkeursdag en ook op de bij dat lokaal behorende tijd, mocht dit niet zo zijn dan krijg je op die vrijdag nog een belletje/whatsapp bericht van de toernooileiding mits jouw nummer bij hun bekend is.

De volgende vier spelers zijn geplaatst voor de Grande Finale en hoeven dus geen voorronden te spelen, Roy Gerards, Mitch Michiels, Michael de Schepper en Appie Eulink Sr. afmeldingen van spelers voor de Grande finale worden opgevuld door net niet geplaatste spelers uit de voorronden waar we kijken naar hoe groot (aantal spelers) en hoe sterk het deelnemersveld was, afmeldingen op de Grande Finale dag zelf worden NIET meer opgevuld (vrijlot)

SUCCES ALLEMAAL !!!

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Loting 2e bekerronde staat online
Loting eerste Bekerronde "BEKER `T PATRONAAT"

Related Posts