Skip to main content

EN DAT IS VIER !!!!


ROY GERARDS WINT OOK DE 4e NPB NBBR RANKING

Afgelopen weekend wist Roy Gerards ook de vierde NPB NBBR ranking op zijn naam te zetten en zo heeft hij alweer de vierde overwinning op rij te pakken, zou hij net als Patrick Wroniewicz ook alle zes de ranking kunnen winnen ???

Ook nu weer ongeslagen dus de kans is zeer groot dat hem dit gaat lukken, tweede werd hier Patrick Wroniewicz, zeer verdienstelijk derde Davy Hendrix en vierde Kosta Voriatsidis.

Dit zijn dan ook de vier geplaatste spelers voor de vijfde NPB NBBR RANKING waar de voorronden gespeeld gaan worden op zaterdag 6 en zondag 7 mei bij de 6 NPB toernooi locatie`s en de Grande Finale is dan zondag 14 mei in Cafe De Sjloes. 

Maar eerst staat na de Pasen de 6e Q toer op het programma en wel zondag 23 april in Cafe De Sport waar de laatste twee tickets te verdienen zijn voor de NPB TOP 12 dus grijp deze kans.

Maar nu verder bij de Dames, hier waren alle geplaatste speelsters aanwezig en moesten we dus een vol schema dubbel ko afwerken wat natuurlijk een hoop wedstrijden zijn maar het is toch gelukt om weliswaar iets later dan de Grande Finale redelijk op tijd klaar te zijn. 

Het waren Ilona Durink en Ingrid Sanders die de finale wisten te halen, Ingrid ongeslagen en Ilona nadat ze Darinka Schillings had verslagen waardoor deze mooi als derde eindigde en de finale ging tussen Ingrid & Ilona.

Deze finale was niet een van de mooiste daar beide speelsters stijf stonde van de zenuwen maar Ingrid kreeg die gelukkig als eerste in bedwang waardoor zij de overwinning naar zich toe trok en Ilona als tweede eindigde waar ze achteraf heel tevreden mee kan zijn.

Het aparte GRATIS toernooi op de zaterdag voor de GRANDE FINALE van zondag voor spelers en speelsters uit de 1e & 2e league die ik haal het nogmaals aan, allemaal hier aan mee mogen doen ongeacht of zij zich nu WEL of NIET geplaatst hebben voor de Grande Finale ook is hier zaterdag net als op zondag de aanvangstijd 12.00 uur en op DRIE POOLTAFELS.

De Spelers of speelsters die hier aan mee willen doen moeten dat wel AUB doorgeven als ze de voorronde gespeeld hebben en hij of zij dan ingeloot kan worden, zij moeten dan om uiterlijk 12.00 uur daar zijn zodat het toernooi op tijd kan starten, gespeeld wordt hier voor bekers voor de 1e drie en punten voor de aparte ranglijst 1e & 2e League spelers of speelsters.

Zij die niet hebben aangegeven dat ze mee willen doen en of niet om 12.00 uur aanwezig zijn kunnen helaas NIET meer mee doen.

Nu dan de UITSLAG: 1e Remco Mast, 2e Pedro Lopes en 3e Henk Baar voor Remco was het de eerste keer dat hij mee deed en dan direct winnen is natuurlijk een mooie prestatie, twee keer winnen van Pedro Lopes is laten zien dat je die dag de beste was.

Henk Baar werd knap 3e nadat hij voor plaatsing voor de finale van Pedro verloor maar zich wel knap met vier overwinningen op rij had terug gevochten nadat hij zijn eerste wedstrijd had verloren van Jordy Hermans.

Namens de NPB Allemaal PROFICIAT, fijne paasdagen gewenst en tot ziens bij het eerste NPB evenement na de Pasen de 6e NPB Q tour van zondag 23 April in Cafe De Sport, opgave bij 1 van de 6 NPB toernooi locaties, NPB site of via deze link WhatssApp op 06 51106291

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB UITSLAG 6e NPB Q TOUR Cafe De Sport
Overlijden Dhr Martien Raaymakers (pbc D`r Sjutt)

Related Posts