Skip to main content

UITSLAG 6e NPB Q TOUR Cafe De Sport

Bert Willemsen (die eigenlijk helemaal niet mee wilde doen) pakt ongeslagen dus DIK verdient een ticket voor de NPB TOP 12 !! Markus Burtscheid ook maar dan via de verliezerskant nadat hij in de hoofdronde verloren had van Henk Eijkenboom wist hij daarna 4 partijen op rij te winnen om de finale te kunnen spelen tegen Appie Sr die eerder ook al de finale van Bert had verloren en ook nu aan het kortste eind trok.

Verder iedereen bedankt dat jullie weer met zoveel man mee gedaan hebben en een dikke pluim voor Matt Jungbluth en Remco Mast die knap als 5e eindigden.

Ook was het leuk dat Ramon Kulkens ook weer eens meedeed naar een kleine 7 jaar geen NPB toernooien te hebben gespeeld waar hij zijn eerste partij verloor van Remco wist hij daarna toch nog drie keer te winnen tot Markus hem een halt toe riep.

Zoals jullie inmiddels weten zijn er nog twee tickets en is naar loting Cafe Oud Spaans de locatie waar deze extra 7e Q TOUR gehouden wordt en wel: 

LET OP !!!  ZATERDAG 20 MEI AANVANG 12.00 UUR.DEZE EXTRA 7e Q TOUR IS ALLEEN VOOR NPB SPELERS DIE AL HEBBEN MEEGEDAAN AAN EEN VAN DE 6 EERDER GESPEELDE Q TOUREN EN DAN MAXIMAAL 32 DEELNEMERS, inschrijving mogelijk via WHATSAPP op 06 51106291

Nu hebben we even pauze ivm de mei vakantie maar 6 & 7 mei staan weer de voorronden op het programma van de 5e NPB NBBR RANKING in de 6 NPB toernooi locaties en dan 14 mei de GRANDE FINALE in Cafe De Sjloes inschrijven bij een van de 6 lokalen of via WHATSAPP op 06 51106291

Namens NPB bestuur iedereen SUCCES en PROFICIAT!!!

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Loting 6e speelronde NPB Beker
EN DAT IS VIER !!!!

Related Posts