Skip to main content

EN DAT IS VIJF !!!!!


Roy Gerards wint ook de 5e NBBR RANKING.

Uitslag 5e NPB NBBR RANKING VAN ZONDAG 14 mei in café De Sjloes te Born.

Eerste en dat is voor de vijfde keer op rij Roy Gerards, tweede Patrick Wroniwicz die ook een geweldige prestatie leverde daar hij de eerste wedstrijd verloor van Michael de Schepper wist hij toch met 6 overwinningen de finale te halen, derde Bert Willemsen en vierde Michael De Schepper.

Bij de dames was dit keer Leonie Rulkens de sterkste zij won ongeslagen het aparte Dames toernooi, tweede werd hier Ingrid Sanders die de eerste wedstrijd ook al van Leonie verloren had maar toch knap terug wist te komen via de verliezers kant.

Dion Lootes wist de overwinning binnen te halen bij het aparte toernooi voor 1e & 2e League spelers hij was in de finale te sterk voor Remco Mast, derde werd hier Mika Schellekens.

Al met al was het weer een geslaagd weekend en iedereen proficiat er is nog 1 NBBR RANKING te gaan maar eerst staat as zaterdag de extra Q Tour op het programma waar het laatste ticket is te winnen voor de NPB TOP 12 op zondag 2 juli !

Deze extra Q Tour is as zaterdag 20 mei aanvang 12.00 uur in café Oud Spaans te Geleen.

LET OP !! 

Deze extra Q Tour is alleen voor spelers die al mee hebben gedaan bij een van de eerder gespeelde 6 Q Touren en nog GEEN ticket gewonnen hebben.

Opgave via WhattApp op 0651106291

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB EN DAT IS ZES !!!!!!
Loting beker 7e ronde live

Related Posts