Skip to main content

EN DAT IS ZES !!!!!!

Roy Gerards heeft afgelopen weekend ook de 6e NPB NBBR RANKING te winnen waarvan 5 keer ongeslagen en zo heeft hij dit seizoen alle zes NBBR RANKING`S weten te winnen wat natuurlijk een TOP prestatie is, tweede werd hier Mich Michiels, derde Michael de Schepper en vierde Appie Eulink dit zijn dan ook de vier geplaatste spelers voor de eerste NBBR RANKING van seizoen 2023-2024

Bij de Dames was het Deborah Eijpe die de overwinning opeiste door in de finale te winnen van Darinka Schillings derde werd hier Ingrid sanders en vierde Patricia Kipp.

Het aparte toernooi voor spelers uit de 1e & 2e League NPB werd gewonnen door Dion Lootes tweede rob v Rossum en derde Tim Steins en vierde Mika Schellekens.

Allemaal proficiat en succes bij de afsluitende MASTERS die komend weekend 9-10-11 juni op het programma staan.

De eindstanden zijn bijgewerkt en alle spelers en speelsters hebben hun uitnodiging voor de afsluitende MASTERS inmiddels al mogen ontvangen SUCCES ALLEMAAL !!

Dames Masters zaterdag 10 juni aanvang 12.00 uur.

Masters 1e & 2e League zaterdag 10 juni aanvang 18.00 uur

Masters Algeheel zondag 11 juni 12.00 uur.

Locatie Cafe De Sport, Sittarderweg 114 te Heerlen.

Dan nu zijn wij druk bezig met alle andere afsluitende evenementen de laatste speelronden in de competitie worden deze week ook gespeeld en zijn de eindstanden bekend voor de MVP`S waar ook per klasse een apart toernooi voor wordt gehouden en wel in het weekend van 23-24-25 juni ook hier worden de spelers die zich geplaatst hebben voor deze finales benaderd wanneer hij of zij moeten spelen.

Net als de (kampioens) teams die gaan strijden op het bal der KAMPIOENEN 8 & 9 Juli om uit maken wie de algeheel kampioen is in die klasse, daar NPB Promotie & Super League maar uit 1 klasse worden hier geen bal der kampioen wedstrijden gehouden.

Wat ik zeker onder jullie aandacht wil brengen is het NPB SUPER WEEKEND, vrijdag 30 juni FINALES Patronaat bekercompetitie Hoofdronden terugval Promotie, 1e & 2e League.

Zaterdag 1 Juli NK`s Nederlands Kampioenschapen individueel NIEUWE STIJL !!!

(OP MINIMAAL 12 POOLTAFELS) alle deelnemers in een pot open loting en als men zou verliezen valt men terug naar zijn of haar klasse (Promotie, 1e & 2e League en Dames) met uitzondering van spelers uit de NPB SUPER League die kunnen NIET terug vallen en zijn dan dus uitgeschakeld. 

MIJN OPROEP AAN JULLIE IS DAN OOK DOE MEE AAN HET NK, SAMEN MAKEN WE ER IETS MOOIS VAN !!!

Voor opgave en of info WhatsApp 06 51106291 

Zondag 2 Juli wordt de NPB TOP 12 gespeeld.

Dit weekend wordt gehouden in `t Patronaat, Ursulastraast 232 te Kerkrade.

HULP GEZOCHT, WANTED !!!

Dinsdag 27 juni vanaf 10.00 uur de tafels vervoeren van diverse cafe`s naar `t Patronaat te Kerkrade. WIE ???Donderdag 28 juni bij het opbouwen van de arena , tafels op de plaats zetten, lampen hangen enz.... WIE ???opgave/info via WhatsApp op 06 51106291

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Feestavond NPB
EN DAT IS VIJF !!!!!

Related Posts