4e NBBR Ranking 16-17 & 24 MAART.

POOL SPELERS & SPEELSTERS OPGELET !! De 4e van de 6 NPB NBBR ranking`s van 2018 / 2019 staat weer op het programma en wel met voor ronden op zaterdag 16 en zondag 17 Maart aanvang 14.00 of 19.00 uur bij Cafe DE WETZELS, TUNNELBAR, REUNIE & DE SPORT.
FINALE in cafe DE TUNNELBAR is op zondag 24 Maart aanvang finale 14.00 uur en aanvang verliezers toernooi 11.00 uur om alsnog een plaats te veroveren voor de aansluitend grande finale. Er is natuurlijk prijzengeld en bekers voor de 1e drie maar NIEUW dit ranking seizoen is: er zijn bekers te winnen voor de beste 3 dames en hoogst geëindigde 2e/3e klasser maar het aller belangrijkste is wel dat er weer punten & bonuspunten (dames) zijn te verdienen voor de afsluitende MASTER die dit jaar gespeeld wordt op zondag 23 Juni, waar ook weer bekers en geldprijzen zijn voor de eerste 16 bij de heren en naar het succes van afgelopen jaar is er ook weer een aparte Dames MASTERS tussen de 8 hoogst geëindigde dames op de MASTERS ranglijst.
Iedereen mag meedoen, mits men lid is van de NPB of beschikt over een toernooilidmaatschapkaart. schrijf je in op de NPB site: www.npb.nl onder de rubriek INSCHRIJVING TOERNOOIEN en selecteer daar het toernooi waar je aan mee wild doen of schrijf je in bij Hoofdtoernooien / evenementen en PR: Appie Eulink Sr. Mail: appie.eulink@npb.nl of info@cafedesport.eu Heb je vragen en of opmerkingen kunnen jullie mij altijd bellen of via WhatsApp bereiken via: +31651106291. Volg ons ook op NPB Facebook.